رولت کالباس

رولت کالباس یک پیش‌غذای ساده و لذیذ است که برای هر مناسبتی عالی است. این غذای سبک، یک انتخاب عالی برای مهمانی‌ها، مراسم‌های رسمی یا حتی یک میان وعده سریع است. با رول کردن کالباس با موادی که به شما آموزش می‌دهیم، می‌توانید یک میان وعده سریع و خوشمزه برای مهمانان خود داشته باشید. در این بلاگ شما را با طرز تهیه رولت کالباس آشنا می‌کنیم تا بتوانید این غذای خوشمزه را به سادگی درست کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه انواع رولت کالباس

رولت کالباس یکی از غذاهای سریع و خوشمزه است که می‌تواند گزینه‌ای عالی برای ناهار، شام یا حتی صبحانه باشد؛ ترکیبی دلچسب از کالباس و مواد دلخواه. رولت با کالباس گزینه‌ای محبوب برای افرادی است که دنبال یک غذای سریع و خوشمزه هستند. در این قسمت شما با انواع رولت با کالباس آشنا خواهید شد و طرز تهیه آنها را به شکلی ساده یاد می‌گیرید. از رولت کالباس ساده تا نسخه‌های شیک و مجلسی، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه می‌توانید این غذای خوشمزه را به سرعت و با دستوری آسان درست کنید.

رولت کالباس با نان لواش

اگر به دنبال طرز تهیه رولت کالباس ساده هستید که بتوانید به سرعت آن را در خانه تهیه کنید، بدون شک باید به سراغ نان لواش بروید!

برای تهیه رولت کالباس با نان لواش به مواد زیر نیاز دارید:

  • نان لواش نازک: ۱ عدد
  • کالباس: ۳ الی ۴ ورق
  • گوجه فرنگی: ۱ عدد
  • خیارشور: ۳ عدد
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای: یک چهارم یک فلفل دلمه‌ای کوچک
  • سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

ابتدا سبزیجاتی مانند گوجه، خیارشور و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید. هر یک از این سبزیجات امکان حذف کردن را دارد.

در حین خرد کرده گوجه فرنگی قسمت ژله‌ای و آب‌دار آن را جدا کنید تا در حین رول کردن، رولت‌ها را خیس نکند. همچنین اگر قرار است رولت‌های کالباس شما چند ساعت در یخچال بماند، بهتر است از گوجه استفاده نکنید.

روی نان لواش یک قاشق غذاخوری از سس مورد علاقه خود (مانند سس مایونز) را پخش کنید.

دقت کنید که ۲ الی ۳ سانتی‌متر از اطراف نان را خالی بگذارید و سس نزنید. می‌توانید به جای سس از پنیر خامه‌ای استفاده کنید.

سبزیجات و کالباس را ردیفی و منظم روی نان بچینید. بهتر است مواد با یکدیگر مخلوط نشوند.

در مرحله بعدی نان را به دقت رول کنید و با یک چاقوی تیز ببرید. رول ابتدایی و انتهایی را کنار بگذارید.

رولت‌ها را با یک خلال دندان محکم کنید و در خلال یک گوجه گیلاسی یا زیتون بزنید تا زیباتر شوند.

طرز تهیه رولت کالباس ساده

آموزش رولت کالباس با کرپ

رولت کرپ کالباس یکی از رایج‌ترین انواع فینگر فود با کالباس است که به سادگی آماده می‌شود. برای تهیه این فینگرفود جذاب می‌توانید از رنگ خوراکی در تهیه کرپ استفاده کنید یا کرپ‌های آماده رنگی تهیه کنید که جذابیت رولت‌های کالباس شما را بیشتر می‌کند.

فینگرفود با کرپ یک رولت کالباس مجلسی است که به میز پذیرایی شما جلوه بیشتری می‌دهد. در ادامه نحوه تهیه این رولت خوشمزه و جذاب را برای شما آورده‌ایم.

مواد لازم:

  • کرپ: ۱ عدد
  • کالباس: ۳ الی ۴ ورق
  • پنیر خامه‌ای: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی خرد شده (قسمت ژله‌ای را جدا کنید): ۱ عدد کوچک
  • خیار شور خرد شده: ۳ عدد متوسط
  • مایونز و سس گوجه فرنگی (دلخواه): ۱ قاشق غذاخوری
  • سبزیجات تازه: (ریحان، گشنیز و غیره) برای تزئین

طرز تهیه:

  1. ابتدا کرپ را یک سطح صاف پهن کنید.
  2. سپس روی کرپ یک لایه پنیر خامه‌ای بزنید.
  3. در این مرحله کالباس را روی کرپ پهن کنید و روی آن را با یک لایه نازک از سس دلخواه بپوشانید.
  4. مقداری از خیار شور و گوجه فرنگی روی مواد بریزید. اگر گوجه فرنگی و خیارشور را به شکل ردیف‌های منظم روی کالباس بچینید بهتر است. دقت کنید که حجم این مواد زیاد از حد نباشد تا کرپ به راحتی رول شود.
  5. سپس کرپ را از یک طرف رول کنید و انتهای آن را به کمک کمی سس یا پنیر خامه‌ای به بدنه رولت بچسبانید.
  6. رول را برش دهید و رول‌های کوچک را با خلال دندان محکم کنید تا رولت کالباس با کرپ شما محکم و زیبا بایستد.
  7. در آخر، رولت‌های کالباس با کرپ را با سبزیجات تازه تزئین کنید و در ظرف سرو بچینید.

این نوع از رولت کالباس با پنیر ورقه ای نیز قابل تهیه است و بسیار جذاب می‌شود؛ می‌توانید از پنیرهای ورقه‌ای رنگی استفاده کنید تا رولت شما زیباتر شود.

کرپ رولت کالباس

رولت کالباس با نان باگت

برای تهیه رولت کالباس با نان باگت، شما به یک نان باگت نرم و تازه نیاز دارید. در ادامه یک روش ساده برای تهیه رولت کالباس با نان باگت را آورده‌ایم:

مواد لازم:

  • نان باگت نرم
  • کالباس
  • پنیر خامه‌ای
  • گوجه فرنگی خرد شده
  • خیار شور خرد شده
  • مایونز و سس گوجه فرنگی
  • جعفری خرد شده

طرز تهیه:

  1. ابتدا، نان باگت را با دست به اندازه یک ورق نان لواش یا نان پیتزا نازک کنید.
  2. سپس روی نان یک لایه از کالباس برش خورده، پنیر، گوجه فرنگی خرد شده و خیار شور بچینید.
  3. مقداری از مایونز و سس گوجه فرنگی را روی مواد دیگر بریزید.
  4. نان باگت را به شکل رولت بپیچید.
  5. رول نان باگت را برش دهید.
  6. در آخر، رولت‌های کالباس با نان باگت را با سبزیجات تازه تزئین کنید و در سینی سرو کنید.

با این مواد و مراحل ساده، می‌توانید رولت کالباس با نان باگت خوشمزه‌ای را تهیه کنید که می‌تواند یک انتخاب عالی برای دورهمی و عصرانه باشد.

برای تزیین رولت کالباس با نان باگت می‌توانید یک لایه نازک پنیر روی رولت‌ها زده و یک برگ کوچک ریحان به همراه کمی سیاه‌دانه روی هر رول بگذارید.

طرز تهیه رولت با کالباس و خمیر یوفکا

یکی از انواع رولت کالباس، رولت خمیر یوفکا و کالباس است که به دلیل آماده بودن خمیرش بسیار ساده و سریع حاضر می‌شود.

مواد لازم:

  • خمیر یوفکا مستطیلی
  • کالباس
  • پنیر خامه‌ای یا ورقه‌ای
  • گوجه فرنگی خرد شده
  • خیار شور خرد شده
  • سس مایونز
  • سبزیجات تازه برای تزئین

طرز تهیه:

  1. ابتدا، خمیر یوفکا را به اندازه یک ورق نان لواش پهن کنید.
  2. سپس روی خمیر یک لایه از کالباس برش خورده، پنیر، گوجه فرنگی خرد شده و خیار شور بچینید.
  3. مقداری از مایونز و سس گوجه فرنگی را روی مواد دیگر بریزید.
  4. خمیر یوفکا را از یک سر به دیگری بچینید و به شکل رولت بپیچید.
  5. می‌توانید برای قرارگیری بهتر کالباس روی خمیر، قبل از قرار دادن کالباس، یک لایه پنیر خامه‌ای یا سس روی خمیر بزنید یا آن را با آب مرطوب کنید.
  6. رولت یوفکا را به بخش‌های مختلف برش دهید.
  7. در آخر، رولت کالباس با خمیر یوفکا را با سبزیجات تازه تزئین کرده و در سینی سرو کنید.

طرز تهیه رولت کالباس برای 4 نفر

رولت تخم مرغ و کالباس

برای تهیه رولت تخم مرغ و کالباس، می‌توانید از تخم مرغ، کالباس و انواع مختلف مواد دیگر مانند پنیر، سبزیجات و ادویه‌جات مختلف استفاده کنید. در ادامه یک روش ساده برای تهیه رولت تخم مرغ و کالباس را برای شما آورده‌ایم.

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • کالباس نگینی یا ریز شده: ۱۵۰ گرم
  • پنیر موزارلا رنده شده: ۷۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده: نصف یک فلفل دلمه‌ای کوچک
  • پیاز ریز شده: نصف یک پیاز کوچک
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

  1. ابتدا، تخم مرغ را در یک ظرف بزرگ بزنید و سپس فلفل دلمه‌ای، پیاز ریز شده، کالباس و پنیر را به آن اضافه کنید.
  2. مواد را به طور کامل مخلوط کنید و سپس با نمک و فلفل و ادویه مزه‌دار کنید.
  3. یک مقدار از مخلوط را در یک تابه سرخ کنید و به شکل رولت دربیاورید.
  4. همین مراحل را برای مواد باقی‌مانده تکرار کرده و رولت‌ها را به تدریج سرخ کنید.

پس از سرخ کردن، رولت تخم مرغ و کالباس را می‌توانید با سس‌های مورد علاقه و سبزیجات تزئین کرده و سرو کنید. رولت با کالباس و تخم مرغ یک انتخاب خوشمزه برای صبحانه است.

رولت کالباس و جعفری

رولت اسفناج و کالباس

طرز تهیه رولت اسفناج با کالباس بسیار شبیه به دستور رولت کالباس و تخم مرغ است. برای تهیه این رولت با کالباس و اسفناج به مواد زیر نیاز دارید:

  • تخم مرغ
  • اسفناج تازه یا منجمد
  • کالباس نگینی یا رنده شده
  • پنیر موزارلا رنده شده
  • فلفل دلمه‌ای
  • نمک و فلفل
  • روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

  1. ابتدا اسفناج را پخته یا سرخ کنید (اگر از اسفناج تازه استفاده می‌کنید).
  2. سپس تخم مرغ را در یک ظرف بزرگ بزنید و اسفناج، کالباس و پنیر را به آن اضافه کنید.
  3. مواد را به طور کامل مخلوط کنید و سپس با نمک و فلفل طعم‌دار کنید.
  4. یک مقدار از مخلوط را در یک تابه سرخ کنید و به شکل رولت دربیاورید.
  5. همین مراحل را برای مواد باقی‌مانده تکرار کرده و رولت‌ها را سرخ کنید.
  6. پس از سرخ کردن، رولت اسفناج و کالباس را می‌توانید با سس‌های مورد علاقه خود سرو کنید.

کلام آخر

در این پست، روش‌های مختلفی برای تهیه انواع رولت با کالباس را به شما آموزش دادیم؛ از طرز تهیه رولت کالباس مجلس گرفته تا یک رولت ساده برای عصرانه.

همان طور که دیدید، طرز این رولت لذیذ به هر روشی که باشد بسیار آسان است و معمولا نیازی به پخت ندارد؛ مگر این که بخواهید رولت خود را با تخم مرغ یا اسفناج تهیه کنید. می‌توانید این فینگرفود خوشمزه را با کمتری مواد تهیه کنید یا هر چیزی که دوست دارید به آن اضافه کنید. رولت کالباس و خیارشور یکی از ساده‌ترین انواع این رولت است که تنها مواد داخل رولت، کالباس، خیارشور و پنیر خامه‌ای یا سس است.

اگر سوالی درمورد رولت‌های مختلف با کالباس دارید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *