اسنک با کالباس

اسنک کالباس غذایی سریع و خوشمزه است که پیر و جوان آن را می‌پسندند. خوشبختانه طرز تهیه اسنک کالباس نیز بسیار ساده است و می‌توانید با مواد دلخواه، اسنکی خوشمزه و دلچسب داشته باشید. در این پست قصد داریم به آموزش طرز تهیه اسنک کالباس بپردازیم. حتیا گر در خانه ساندویچ ساز ندارید، نگران نباشید! در این پست نحوه تهیه اسنک کالباس با ماهیتابه، فر و در ساندویچ ساز را به شما آموزش می‌دهیم.

بخش آخر مقاله درباره کالری اسنک را فراموش نکنید که حاوی اطلاعات مهمی است که باید درباره این غذای محبوب بدانید.

مواد لازم برای اسنک کالباس

اسنک کالباس با پنیر پیتزا

خوشبختانه مواد لازم برای اسنک کالباس اصلا پیچیده نیست و حداقل چند قلم از آن در خانه همه ما پیدا می‌شود. به علاوه شما می‌توانید به اسنک هر ماده‌ای که دوست دارید، اضافه یا از آن کم کنید. به عنوان مثال کسانی که اسنک کالباس بدون قارچ را ترجیح می‌دهند، می‌توانند به آسانی قارچ را از دستور پخت حذف کنند و همچنان اسنکی خوشمزه داشته باشند!

مواد لازم اسنک کالباس عبارت‌اند از:

  • نان تست: ۱۰ عدد
  • کالباس: ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم
  • پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
  • قارچ خرد شده: ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای نگینی شده: نصف یک عدد
  • ذرت شیرین پخته: ۱۰۰ گرم
  • ادویه اسنک کالباس شامل نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان دلخواه
  • سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب‌لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

نکته: این مواد برای ۵ عدد اسنک کافی است.

شما می‌توانید مخلفات اسنک کالباس را به دلخواه خود تغییر دهید و موادی مانند پنیر ورقه‌ای، مرغ، گوشت چرخ کرده، سوسیس، رب گوجه فرنگی، هویج، نخود فرنگی و … را به آن اضافه کنید.

بهترین کالباس برای اسنک

شما می‌توانید از کالباس‌های مختلفی برای تهیه اسنک استفاده کنید اما بهترین کالباس‌ها برای اسنک عبارت‌اند از:

طرز تهیه اسنک با کالباس

طرز تهیه اسنک با کالباس مرغ

برای تهیه اسنک با کالباس، روش‌های مختلفی وجود دارد. در تمام این روش‌ها شما باید مواد اولیه اسنک کالباس را به ترتیب زیر تهیه کرده و کنار بگذارید:

قارچ و فلفل دلمه‌ای را در یک تابه همراه با کمی روغن و آب‌لیمو تفت دهید تا نرم شوند. در مرحله بعدی ذرت را به آن اضافه کرده مخلوط کنید.

سپس کالباس را خرد یا رنده کرده و به مواد اضافه کنید.

در مرحله بعدی ادویه‌ها را اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید.

حالا مواد اسنک شما آماده است. می‌توانید تا زمانی که مواد هنوز گرم است، پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید یا صبر کنید تا مواد اسنک کاملا خنک شود و سپس پنیر را با آن مخلوط کنید. توصیه می‌کنیم از روش دوم استفاده کنید تا در حین پخت پنیر آب شود و به چسبیدن دو نان اسنک به هم کمک کند.

نکته: اگر قصد دارید اسنک کالباس و مرغ تهیه کنید، باید ۱۰۰ گرم سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و آن را هم‌زمان با کالباس به بقیه مواد اضافه کنید.

همان طور که دیدید، طرز تهیه اسنک با کالباس بسیار ساده است.

طرز تهیه اسنک با کالباس در فر

برای تهیه اسنک کالباس با فر، باید طبق مراحل زیر عمل کنید:

  1. ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. بهتر است اجازه دهید فر حداقل ۳۰ دقیقه روشن باشد تا دمای کافی برای پخت اسنک فراهم باشد.
  2. سپس مقداری سس مایونز را روی نان‌ها پخش کنید و مواد اسنک کالباس را بین دو نان تست قرار دهید.
  3. اسنک‌ها را در سینی فر بچینید و یک سینی دیگر روی آنها قرار دهید تا کمی فشرده شوند.
  4. پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه اسنک‌های شما آماده است؛ می‌توانید شعله بالای فر را نیز ۱ دقیقه روشن کنید تا روی اسنک‌ها نیز طلایی‌تر شود.

طرز تهیه اسنک کالباس با ساندویچ ساز

طرز تهیه اسنک ساده با کالباس

تهیه اسنک کالباس در ساندویچ ساز یکی از آسان‌ترین روش‌های تهیه اسنک است.

در این روش، کافی است کمی سس مایونز را مانند روش قبلی روی نان‌ها زده و مقدار کافی از مواد اسنک را روی نان قرار دهید. نان دوم را نیز روی اسنک‌ها قرار داده و صفحه ساندویچ ساز را با مقدار کمی روغن چرب کنید.

اسنک‌ها را در ساندویچ‌ساز بگذارید و درب دستگاه را ببندید.

معمولا پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه اسنک‌ها آماده هستند و باید آنها را از دستگاه خارج کنید. اگر دستگاه ساندویچ‌ساز شما دستورالعمل دیگری دارد، طبق دستورالعمل دستگاه پیش بروید.

طرز تهیه اسنک کالباس بدون دستگاه (با ماهیتابه)

برای تهیه اسنک کالباس بدون ساندویچ ساز و فر، می‌توانید از ماهیتابه استفاده کنید.

  1. در این روش کافی است تابه را داغ کرده و آن را با کمی روغن چرب کنید.
  2. سپس مواد اسنک را بین نان تست که روی آن سس مایونز زده‌اید، گذاشته و آنها را در تابه قرار دهید. در این مرحله مهم است که یک جسم سنگین را روی اسنک‌ها قرار دهید تا فشار کافی به آنها وارد کند و اسنک‌ها از هم باز نشوند.
  3. پس از ۵ الی ۷ دقیقه، اسنک‌ها را برعکس کرده و از طرف دیگر در تابه قرار دهید. مجددا جسم سنگین را روی اسنک‌ها گذاشته و ۵ دقیقه دیگه صبر کنید تا نان اسنک کاملا تست و برشته شود.

اسنک خوشمزه شما به همین سادگی و تنها در سه مرحله آماده است!

بهترین سس برای اسنک

دستور پخت اسنک با کالباس

وجود یک سس خوشمزه کنار اسنک، لذت این غذا را چند برابر می‌کند.

بهترین سس‌هایی که می‌توانید در کنار اسنک از آنها استفاده کنید عبارت‌اند از:

  • سس کچاپ
  • سس سیر
  • سس باربیکیو

همچنین می‌توانید خودتان به روش زیر سس مخصوصی برای سرو در کنار اسنک تهیه کنید:

  1. ۴ قاشق غذاخوری سس مایونز را با ۱ قاشق غذاخوری سس باربیکیو مخلوط کنید.
  2. سپس کمی آویشن، پاپریکا و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
  3. کمی پنیر چدار را ذوب کرده و به مخلوط سس اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

به دلیل وجود پنیر چدار، این سس در صورت نگهداری در یخچال کمی سفت می‌شود؛ بنابراین بهتر است آن را به صورت ولرم مصرف کنید یا تا زمانی که اسنک‌ها هنوز داغ هستند، سس را روی آن بریزید تا کمی شل شود.

کالری اسنک با کالباس

هر عدد اسنک کالباس (تکه مثلثی) میانگین ۲۹۰ الی ۳۱۰ کالری دارد. این میزان کالری وابسته به میزان پنیر، میزان کالباس و موادی مانند سس است.

در نظر داشته باشید که اسنک یک وعده غذایی مغذی نیست؛ بنابراین آن را تبدیل به یک غذای روزانه نکنید و در مصرف آن اعتدال را رعایت کنید.

 

سوالات متداول

[rank_math_rich_snippet id=”s-25f1d611-e998-4dfa-8f5d-cc61aef9acc9″]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *