غذا با کالباس

گاهی اوقات دلمان یک غذای آسان اما خوشمزه می‌خواهد که زمان کمی از ما بگیرد. در چنین مواقعی، داشتن کمی کالباس می‌تواند گزینه‌های مختلفی از انواع غذا با کالباس را پیش روی ما بگذارد. در این پست به معرفی  بهترین غذاها با کالباس می‌پردازیم و شما را با ۱۳ غذای خوشمزه و آسان آشنا می‌کنیم.

بهترین غذاها با کالباس: طرز تهیه ۱۳ غذای خوشمزه با کالباس

در این قسمت به معرفی انواع غذا با کالباس می‌پردازیم؛ از بهترین غذا با کالباس و سیب زمینی گرفته تا یک املت خوشمره و ساده برای شام، همگی آماده هستند تا شما یک غذای جدید و خوشمزه را امتحان کنید!

پنینی کالباس: بهترین غذا با کالباس و قارچ

برای تهیه این غذای آسان و خوشمزه، تنها به کالباس، سس مایونز، قارچ خرد شده، نان برگر یا پنینی و پنیر گودا نیاز دارید.

  1. نان را از وسط ببرید تا بتوانید مواد را به راحتی داخل آن قرار دهید.
  2. قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید و در کره و کمی آبلیمو تفت دهید. می‌توانید کمی فلفل، نمک و آویشن نیز به آن اضافه کنید.
  3. کف نان یک الی دو قاشق سس مایونز را پخش کنید، چند ورق کالباس را روی آن قرار دهید.
  4. در این مرحله قارچ را روی کالباس بریزید و پنیر گودا را روی آن قرار دهید.
  5. قسمت دوم نان را روی ساندویچ بگذارید و ساندویچ را در ساندویچ ساز قرار دهید تا نان، برشته شود.

اگر ساندویچ ساز ندارید، می‌توانید ساندویچ را در تابه نچسب روی حرارت قرار دهید تا نان کمی تست و برشته شود.

غذا با کالباس و پنیر

مک اند چیز با کالباس

یکی از انواع غذا با کالباس و سوسیس، مک اند چیز است. مک اند چیز را می‌توان هم با سوسیس و هم با کالباس تهیه کرد و دستور تهیه آن بسیار ساده است. به جرئت می‌توان گفت مک اند چیز با کالباس بهترین غذا با کالباس مرغ است.

برای تهیه مک اند چیز کالباس یا ماکارونی با پنیر و کالباس به مواد زیر نیاز دارید:

  • پاستا فرمی آبکش شده: ۲ پیمانه
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره:۱۰۰ گرم
  • شیر: ۱ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • پودر سیر: نصف قاشق غذاخوری
  • پنیر چدار یا موزارلا رنده شده: ۲ پیمانه
  • پودر نان: ۱ پیمانه
  • کالباس مرغ: ۷ الی ۸ ورق
  • روغن: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

نکته: برای خوشمزه‌تر شدن این غذا می‌توانید از کالباس مرغ و قارچ تانیس استفاده کنید.

  1. ابتدا نیمی از کره را با پودر نان مخلوط کنید.
  2. کالباس مرغ را مربعی برش بزنید و در روغن سرخ کنید. اجازه دهید کالباس به خوبی سرخ شود.
  3. سپس بقیه کره را همراه با آرد در تابه بریزید. وقتی بافت یکدستی پیدا کرد، شیر را به آن اضافه کنید. پودر سیر و بقیه ادویه‌ها را هم در این مرحله اضافه کنید. به طور مداوم شیر را هم بزنید تا زمانی که بجوشد و یکدست شود.
  4. پاستا را با سس مخلوط کنید و کالباس را به آن اضافه کنید.
  5. مک اند چیز را در ظرف سرو بریزید و روی آن پنیر رنده شده و پودر نان مخلوط با کره بریزید.

طرز تهیه غذا با کالباس

گراتن سیب زمینی و کالباس: یک غذای ساده با کالباس و سیب زمینی

یکی از  انواع غذا با کالباس و سیب زمینی، گراتن است. گراتن سیب زمینی و کالباس غذایی ساده و لذیذ است که بچه‌ها هم آن را می‌پسندند.

برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:

  • سیب زمینی متوسط نیمه پخته: ۵ عدد
  • کالباس گوشت (ترجیحاً ژیگو دودی): ۵ الی ۶ ورق ( بسته به ذائقه خود می‌توانید بیشتر نیز استفاده کنید.)
  • خامه: ۱ پیمانه
  • شیر: ۱ پیمانه
  • آرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • پنیر موزارلا: ۲ پیمانه

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و کالباس به صورت زیر است:

  1. کالباس‌ها را خرد کنید و با ۵۰ گرم کره تفت دهید. اجازه دهید کالباس به خوبی سرخ و طلایی رنگ شود.
  2. آرد را به همراه باقیمانده کره در تابه بریزید و تفت دهید تا یکدست شود. سپس شیر، خامه و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. سس شما در نهایت باید بافتی یکدست و لطیف داشته باشد و زیاد سفت نشود.
  3. سیب زمینی‌ها را حلقه حلقه خرد کنید. یک ظرف مناسب فر را انتخاب کنید و آن را با کره چرب کنید. بخشی از سیب زمینی‌ها را کف ظرف بچینید.
  4. ژامبون را به همراه سس روی سیب زمینی بریزید. روی آن را با یک لایه نازک از پنیر موزارلا بپوشانید.
  5. لایه لایه این کار را تکرار کنید. لایه آخر را با سس و پنیر موزارلا بپوشانید.
  6. روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. در ۲ دقیقه آخر پخت می‌توانید حرارت بالای فر را روشن کنید تا روی گراتن نیز برشته شود.

انواع غذا با کالباس و سیب زمینی

بورک کالباس: بهترین غذا با کالباس و سبزیجات

یک غذایی که با کالباس درست می‌شود که بچه‌ها هم آن را دوست دارند، بورک است. بورک یک غذای ترکی است که می‌توان دستور پخت آن و مواد استفاده شده در آن را متناسب با ذائقه تغییر داد.

مواد لازم برای تهیه بورک کالباس و سبزیجات:

  • خمیر یوفکا: ۲ عدد
  • سودا یا آب گازدار: ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
  • روغن: ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
  • کالباس گوشت خرد شده: ۵۰۰ گرم
  • قارچ: ۸ الی ۱۰ عدد متوسط
  • ذرت شیرین پخته شده: ۱ پیمانه
  • جعفری ساتوری شده: نصف پیمانه
  • پنیر موزارلا رنده شده: ۱ پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده: نصف پیمانه
  • زرده تخم مرغ زده شده: یک عدد

نکته: برای خوشمزه‌تر شدن بورک، می‌توانید از کالباس ژیگو دودی استفاده کنید.

  1. برای تهیه بورک، ابتدا کالباس، قارچ، ذرت، فلفل دلمه‌ای و جعفری را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس سودا و روغن را با هم مخلوط کرده و نیمی از آن را روی یک خمیر یوفکا پخش کنید. دقت کنید که خمیر بیش از حد خیس نشود.
  3. خمیر بعدی را روی آن قرار دهید و بقیه مایع را روی آن بزنید.
  4. خمیر را به صورت مثلث‌هایی با زاویه ۹۰ درجه برش بزنید. تقریبا ۸ مثلث باید از آن به دست آورید.
  5. از موادی که در مرحله اول تهیه کردید، ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روی هر مثلث قرار دهید، کمی پنیر موزارلا روی آن بریزید و خمیر را بپیچید.
  6. روی بورک‌ها زرده تخم مرغ بزنید و آنها را در سینی فر بچینید.
  7. بورک‌ها را به مدت نیم ساعت در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

غذا با کالباس گوشت

سالاد کالباس: راحت ترین غذا با کالباس و خیارشور

سالاد کالباس را می‌توان بهترین غذا با کالباس سرخ شده دانست؛ زیرا هم آسان و هم سبک و خوشمزه است.

برای تهیه این سالاد به مواد زیر نیاز دارید:

  • سیب زمینی آب پز و خرد شده: ۳۰۰ گرم
  • کالباس خرد شده: ۲۰۰ گرم
  • خیارشور نگینی شده: ۲۵۰ گرم
  • هویج پخته شده: یک چهارم پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای نگینی شده: ۱ عدد
  • شوید: ۲ قاشق غذاخوری
  • ترخون: ۱ قاشق غذا خوری
  • نخود سبز پخته شده: ۱ پیمانه
  • ذرت پخته شده: ۱ پیمانه
  • نمک، فلفل، آب‌لیمو به مقدار لازم
  • ماست پرچرب: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری

کالباس، سیب زمینی، خیارشور، نخود سبز، ذرت، فلفل دلمه‌ای و هویج را با یکدیگر مخلوط کنید.

برای تهیه سس سالاد، ماست، آب‌لیمو، پودر سیر، نمک و فلفل را مخلوط کرده و در آخر شوید و ترخون را به آن اضافه کنید.

سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا کل مواد به سس آغشته شود. سالاد را ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد و سپس آن را سرو کنید.

پیتزا فوری: آسان ترین غذا با کالباس و نون تست

یکی از انواع غذا با کالباس و فلفل دلمه ای، پیتزا فوری است. این پیتزا با نان تست تهیه می‌شود؛ به این صورت که می‌توانید کلیه مواد مورد علاقه خود برای پیتزا را به همراه کالباس، فلفل دلمه‌ای و پنیر پیتزا روی نان تست ریخته و در فر بگذارید.

به همین راحتی یک شام خوشمزه خواهید داشت که یک غذا با کالباس سریع و خوشمزه است.

کراکت سیب زمینی و پپرونی

بهترین غذا با غذا با کالباس پپرونی، کراکت سیب زمینی و پپرونی است. برای تهیه کراکت تنها به مواد زیر نیاز دارید:

  • سیب زمینی پخته: ۴ الی ۵ عدد متوسط
  • کالباس پپرونی: ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم بسته به ذائقه شما
  • پنیر پیتزا: ۱ پیمانه
  • پودر سوخاری: ۲ پیمانه
  • نمک و فلفل و آویشن: به مقدار لازم
  • تخم مرغ: ۳ عدد

برای تهیه این غذا باید سیب زمینی‌های پخته را له کرده و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید.

سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از سیب زمینی برداشته و کف دست پهن کنید. در این مرحله، یک الی دو ورق پپرونی را روی سیب زمینی قرار دهید و کمی پنیر در وسط آن قرار دهید.

سپس سیب زمینی را جمع کرده و به شکل دایره یا بیضی درآورید تا اطراف مواد را کامل پوشش دهد. کراکت را به مدت نیم الی یک ساعت در یخچال قرار دهید.

تخم مرغ‌ها را بزنید تا یکدست شود و سپس، کراکت‌ها را ابتدا به تخم مرغ و سپس به پودر سوخاری آغشته و سرخ کنید.

به همین سادگی، یک غذای خوشمزه و ساده با کالباس دارید!

غذای ساده با کالباس و سیب زمینی

سالاد اندونزی با کالباس

سالاد اندونزی یکی از غذاهای سبک و خوشمزه برای شام و انتخابی عالی برای افرادی است که به دنبال سالادهای متنوع هستند. اگر به دنبال یک غذا با کالباس برای شام هستید، سالاد اندونزی را امتحان کنید.

برای تهیه این سالاد به مواد زیر نیاز دارید:

  • کلم سفید خرد شده: ۲ پیمانه
  • کلم قرمز خرد شده: ۲ پیمانه
  • کالباس مرغ یا گوشت خرد شده: ۱ پیمانه
  • ذرت شیرین پخته و آبکش شده: نصف پیمانه
  • نخودفرنگی پخته و آبکش شده: نصف پیمانه
  • خیارشور خرد شده: نصف پیمانه
  • هویج رنده شده متوسط: ۲ تا ۳ عدد رنده شده
  • سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
  • ماست چکیده یا ماست شیرین: ۴ قاشق غذاخوری
  • آب‌لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

برای تهیه این سالاد خوشمزه باید کلم سفید و قرمز، هویج، ذرت، نخود فرنگی و خیارشور را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. کالباس را در آخر اضافه کنید تا در حین هم زدن، خرد یا له نشود.

حالا برای تهیه سس سالاد، روغن زیتون، سس مایونز، ماست، آب‌لیمو و کمی فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید و خوب مخلوط کنید تا تمام مواد به سس آغشته شوند. سالاد را نیم ساعت الی یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی جا بیفتد و سپس سرو کنید.

سالاد اندونزی

پاستای کالباس و سس آلفردو

اگر طرفدار پاستا با سس آلفردو هستید، این غذا قطعا به یکی از غذاهای مورد علاقه شما تبدیل خواهد شد! برای این که یک غذا با کالباس خوشمزه داشته باشید، استفاده از کالباس مرغ دودی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

  • پاستا پنه پخته و آبکش شده: ۳۰۰ گرم
  • کالباس مرغ دودی خرد شده: ۵۰۰ گرم
  • خامه: نصف پیمانه
  • شیر: ۱ پیمانه
  • قارچ خرد شده: ۷ الی ۸ عدد متوسط
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • آب‌لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • آویشن، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

برای تهیه این پاستا، ابتدا کالباس را در ۵۰ گرم کره تفت دهید و اجازه دهید طلایی شود. سپس قارچ را در کمی کره، روغن و آب‌لیمو تفت دهید و اجازه دهید آب قارچ تمام شود. کالباس و قارچ را با هم مخلوط کنید.

حالا شیر، خامه، باقیمانده کره و ادویه‌ها را به مخلوط قارچ و کالباس اضافه کنید و اجازه دهید سس کمی قوام پیدا کند.

سس را به پاستا اضافه و خوب مخلوط کنید. می‌توانید کمی پنیر پارمزان و جعفری برای تزئین روی پاستا بریزید.

غذا با کالباس ساده

سالاد قارچ و کالباس: بهترین غذای رژیمی با کالباس

اگر دلتان یک غذا با کالباس رژیمی می‌خواهد، سالاد قارچ و کالباس بهترین انتخاب است؛ ساده، خوشمزه و سالم!

  • قارچ خرد شده: ۲۰۰ گرم
  • کالباس مرغ خرد شده: ۲ پیمانه
  • نخود فرنگی پخته: ۱ پیمانه
  • هویج رنده شده: ۳ عدد
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده: ۱ پیمانه
  • لبو پخته: ۱ پیمانه
  • جعفری ساتوری شده: ۱ پیمانه
  • بادام زمینی یا گردو: ۱ پیمانه
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب‌لیمو: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل، گلپر و آویشن: به مقدار لازم

ابتدا روغن زیتون، آب‌لیمو، ادویه‌ها و جعفری را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس بقیه مواد را در یک ظرف مخلوط کرده و سس را به آن اضافه نمایید. سالاد خوشمزه شما به همین سادگی آماده است!

غذا با کالباس رژیمی

املت کالباس و پنیر: آسان ترین غذا با کالباس و تخم مرغ

این املت بر خلاف تصور شما، اصلا پنیر پیتزا ندارد و بسیار لذیذ و خوشمزه است. برای تهیه املت کالباس و پنیر، مواد زیر را آماده کنید:

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • قارچ: ۶ عدد
  • پنیر خامه‌ای یا لبنه: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • شوید تازه: به مقدار دلخواه
  • آب‌لیمو:  ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و آب‌لیمو را روی آن بریزید و هم بزنید تا قارچ‌ها به خوبی به آب‌لیمو آغشته شوند. سپس تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و نیمی از کره را در تابه بریزید تا ذوب شود. قارچ را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ‌ها کمی نرم شوند. وقتی آب قارچ کم شد، پنیر را اضافه و خوب مخلوط کنید.

تخم مرغ‌ها را هم بزنید و در یک تابه دیگر با باقیمانده کره بپزید. وقتی تخم مرغ تقریبا پخت، مخلوط قارچ و پنیر را روی آن بریزید اما هم نزنید. شوید را روی املت بریزید و تمام! املت خوشمزه شما آماده است.

کوکوی کالباس

کوکوی کالباس، بهترین غذا با کالباس مارتادلا است که می‌توانید آن را به سادگی تهیه کنید.

برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:

  • کالباس مارتادلا رنده شده: ۹ ورقه
  • سیب زمینی پخته: ۲ عدد متوسط
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • پودر سوخاری: ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
  • آویشن: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

سیب زمینی پخته را له کرده و کالباس مارتادلا را به آن اضافه کنید. تخم مرغ و ادویه‌ها را نیز به این مخلوط اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مواد کاملا یکدست شود.

پودر سوخاری را نیز به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا مواد کوکوی کالباس شما آماده است؛ کوکوها را شکل داده و سرخ کنید.

غذا با کالباس برای شام

گراتن پاستا و کالباس

یکی از انواع غذا با کالباس و پنیر، گراتن است. برای تهیه این غذا با کالباس گوشت به مواد زیر نیاز دارید:

  • پاستای پخته و آبکش شده: ۳۰۰ گرم
  • کالباس گوشت: ۲۵۰ گرم
  • ذرت شیرین پخته: ۱ پیمانه
  • پنیر موزارلا: ۱ پیمانه
  • زیتون خرد شده: ۱ پیمانه
  • خامه: ۱ پیمانه
  • شیر: ۱ پیمانه
  • آرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن: به مقدار لازم
  1. کالباس‌ها را خرد کنید و با ۵۰ گرم کره تفت دهید. اجازه دهید کالباس به خوبی سرخ شود.
  2. آرد را به همراه باقیمانده کره در تابه بریزید و تفت دهید تا یکدست شود. سپس شیر، خامه و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. سس شما در نهایت باید بافتی یکدست و لطیف داشته باشد و زیاد سفت نشود.
  3. زیتون و ذرت را با کالباس سرخ شده مخلوط کنید.
  4. ظرف را کمی چرب کنید و یک لایه پاستا کف ظرف بریزید.
  5. مخلوط کالباس را روی پاستا بریزید، یک لایه نازک سس روی آن بریزید و سپس روی مواد را با یک لایه نازک از پنیر موزارلا بپوشانید.
  6. لایه لایه این کار را تکرار کنید. لایه آخر را با سس و پنیر موزارلا بپوشانید.
  7. روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.

غذا با کالباس خوشمزه

سوالات متداول

[rank_math_rich_snippet id=”s-3e23accf-aee9-4db0-bdc8-01369f2433d5″]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *