مارتادلا مخصوص وکیوم تانیس
مارتادلا مخصوص وکیوم تانیس

کالباس مارتادلا ۴۰% - ۲۰۰ گرمی

دسته بندی: وکیوم

ترکیبات: گوشـت مرغ %۴۰، روغن نـباتی مایع خــوراکی (تـراریخـــته) %۱۸، آرد گندم %۹، نشاسته گندم %۲، گلوتن %۲، نمک تصفیه شده خوراکی %۱.۳۵، ادویه جـــات پـودری %۱، پروتـــئین ســویا ایزوله %۰.۵، ســیر تازه %۰.۵، پلی فسفات سدیم %۰.۳، لاكتات سديم %۰.۳، عصاره مخلوط ادویه مایع %۰.۱۲، آسکوربــیک اسید %۰.۰۲، نـیتریت سدیم %۰.۰۱، آب آشامیدنی

 

کالباس مارتادلا ۴۰% تانیس محصولی ایده‌آل برای غذاهایی مانند الویه است. این محصول با دارا بودن ۴۰ درصد گوشت مرغ و ادویه‌های خاص و خوش عطر، طعم جدید و متفاوتی به غذاهای شما می‌بخشد.

غذای پیشنهادی با این محصول

الویه کالباس

مواد لازم برای ۲ نفر:

  • ۴ عدد تخم مرغ، پخته و خرد شده
  • ۴ عدد سیب زمینی متوسط، پخته و خرد شده
  • ۲۰۰ گرم کالباس مارتادلا تانیس
  • یک پیازچه کوچک، خرد شده
  • دو الی سه قاشق غذاخوری سس مایونز
  • یک قاشق غذاخوری ماست پرچرب
  • یک قاشق مرباخوری ترخون خرد شده (اختیاری)
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه 

طرز تهیه الویه کالباس:

  1. ابتدا تخم مرغ‌ها را پخته کرده و خرد کنید.
  2. سیب زمینی‌ها را نیز بپزید و خرد کنید.
  3. پیازچه را خرد کنید و به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.
  4. کالباس مارتادلا ۴۰% تانیس را هم رنده یا خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
  5. سس مایونز و ماست را به میزان گفته شده به مخلوط اضافه کنید و مزه را تنظیم کنید. در صورت دلخواه می‌توانید سس بیشتری اضافه کنید.
  6. ترخون خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.
  7. نمک و فلفل را به میزان مورد نظر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
  8. سالاد را در یخچال بگذارید تا خنک شود و مزه‌ها با هم ادغام شوند.

نکته: پیشنهاد می‌شود قبل از سرو، سالاد را یک ساعت تا دو ساعت در یخچال بگذارید تا بهترین مزه را داشته باشد.

سالاد الویه‌ی شما آماده است. می‌توانید از موادی مانند زیتون، خیارشور و تخم مرغ آب‌پز جهت تزیین سالاد الویه استفاده کنید. امیدوارم لذت ببرید!

این دستور پخت را به اشتراک بگذارید

محصولات مشابه

محصولات هم گروه این محصول

در این دسته بندی پستی یافت نشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *